

ARTLANDS

SHAPING REGIONAL ARTS

1-3 SEPTEMBER

PROGRAM SCHEDULE

SHARE	HGC CONFERENCE ROOM CHANCELLOR 2 In Person and Online	HOTEL GRAND CHANCELLOR - CHANCELLOR 1 In Person and Online	HOTEL GRAND CHANCELLOR - CHANCELLOR 4 & 5 In Person	JUNCTION FESTIVAL PRINCE'S SQUARE In Person
9:00 - 11.00 AM	Registration and Reception			
11:00	Welcome To Country Opening Welcomes (30 min)			
11:30 AM	Junction Festival at 10 years. Liz Frankham, Greg Clarke & Paul Selwyn Norton (30 min)			
12:00	mapali - dawn gathering'. Dave Mangenner Gough (60 min)			
1:00 - 1:45 PM	Lunch			
2:00 PM	Get The Regions Moving	Things I've Heard about Regional Artists	Tin Camp (30 min)	
2:30 PM	(90 min)	(90 min)	Motherload (30 min)	
3:00 PM			Makers' Program (30 min)	
3:30 - 4:00 PM	Afternoon Tea			
4:00 PM	Making things happen:	Across Cultures,		
4:30 PM	women's labour in regional community, art, and cultural production (90 min)	Across Disciplines (60 min)		
5:00 PM		Kandos: a reimagining (30 min)		
5:30 PM				
6:00 PM	Move to Junction Festiva	l - Princes Square		
6:30 PM				Sunset Ceremony (30 min)
7:00 PM				
7: 15 - 7: 30 PM				Muster (15 min)
7:30 - 11:00 PM				Opening Night - Fountain Bar Apres Ski Party (3.5 hours)
11:00 PM				CLOSE

Please note subject timings and sessions are subject to change

Keynotes	Panels	Deep Dive	Short and Sweet	Round Table
Special Events				



ARTLANDS

SHAPING REGIONAL ARTS

1-3 SEPTEMBER

PROGRAM SCHEDULE

CONSIDER	HGC CONFERENCE ROOM CHANCELLOR 2 In Person & Online	HOTEL GRAND CHANCELLOR - CHANCELLOR 1 In Person & Online	HOTEL GRAND CHANCELLOR - CHANCELLOR 4 & 5 In Person	JUNCTION FESTIVAL IN AND AROUND PRINCE'S SQUARE In Person
8:30 AM	Registration and Reception open			
9:00 AM	Welcome & Introduction (10 min)			
9:10 - 10:00 AM	Effective change a Whole of Ecology approach. Erfan Daliri (50 min)			
10:00 AM				
10:10 AM	Breaking new ground,			
10:30 AM	Innovative approaches to farming. Gabrielle Chan (50 min)			
11:00 - 11:20 AM	Morning Tea break			
11:30 AM	Am I too old to be	Ways of Working		
12:00 PM	here? (90 min)	(90 min)	Design Eye Creative (30 min)	
12:30 PM				
1:00 - 1:45 PM	Lunch			
2:00 PM	Holding up the Umbrella:	The Politics of Canvas (30 min)	Regional festivals as a device for cultural, social and economic change' (90 min)	
2:30 PM	Collaborative leadership in disaster recovery (90 min)	Evo lve: Public Artist Development Program (30 min)		
3:00 PM		I Stay Because of the Stories (30 min)		
3:30 - 4:00 PM	Afternoon Tea			
4:00 PM	Capturing the Intangible -	Our Hybrid Future (60 min)	A career in collaboration	
4:30 PM	articulating the cultural impact of		(90 min)	
5:00 PM	regional festivals (90 min)			
5:30 PM				
0.00.014	I			
6:00 PM				
6:30 PM				Nightlite

Please note subject timings and sessions are subject to change

Keynotes	Panels	Deep Dive	Short and Sweet	Round Table
Special Events				



Keynotes

Special Events

Panels

)S²⁰²¹ ARTLAND

SHAPING REGIONAL ARTS

1-3 SEPTEMBER

PROGRAM SCHEDULE

CONNECT	HGC CONFERENCE ROOM CHANCELLOR 2 In Person & Online	HGC CONFERENCE ROOM CHANCELLOR 1 In Person & Online	HGC CONFERENCE ROOM CHANCELLOR 4 & 5 In Person	JUNCTION FESTIVAL PRINCESS THEATRE In Person
8:30 AM	Registration and Reception open			
9:00 AM	Welcome & Introduction (10 min)			
9:10	I told you this was a			
9:30	thirst so great it could carve rivers. Evelyn Araluen (50 min)			
10:00 AM				
10:10 - 11:00 AM	Ahakoa iti, he pounamu is a Māori expression that proposes however small, it is to be treasured - Carin Wilson (50 min)			
11:00 - 11:20 AM	Morning Tea break			
11:30 AM	Don't lose the digital	Mapping cultural	Soliloquy	
l2:00 PM	(90 min)	& creative industry 'hotspots' in the	(60 min)	
12:30 PM		regions (90 min)		_
1:00 - 1:45 PM	Lunch			
2.00 DM	A canary in the coal	Little J & Big Cuz -		
2:00 PW	mine	connecting with First		
		Nations communities		
2:30 PM	(90 mins)	Nations communities (90 min)		
2:30 PM 2:30 PM 3:00 PM 3:30 - 4:00 PM				
2:30 PM 3:00 PM	(90 mins) Afternoon Tea Cultural heritage – regional identity and		Project O - an asset and place	
2:30 PM 3:00 PM 3:30 - 4:00 PM	(90 mins) Afternoon Tea Cultural heritage –	(90 min) Flow - Conversations		
2:30 PM 3:00 PM 3:30 - 4:00 PM 4:00 PM	Afternoon Tea Cultural heritage – regional identity and collective memory	(90 min) Flow - Conversations about water, interdisciplinary & participatory practice and slowing down	asset and place based approach to developing gender equity in regional communities	
2:30 PM 3:00 PM 3:30 - 4:00 PM 4:00 PM 4:30 PM	Afternoon Tea Cultural heritage – regional identity and collective memory	(90 min) Flow - Conversations about water, interdisciplinary & participatory practice and slowing down	asset and place based approach to developing gender equity in regional communities	
2:30 PM 3:00 PM 3:30 - 4:00 PM 4:00 PM 4:30 PM 5:00 PM	Afternoon Tea Cultural heritage – regional identity and collective memory (60 min) Closing Reflection: Joining the Dots	(90 min) Flow - Conversations about water, interdisciplinary & participatory practice and slowing down	asset and place based approach to developing gender equity in regional communities	
2:30 PM 3:00 PM 3:30 - 4:00 PM 4:00 PM 4:30 PM 5:00 PM 5:15 PM	Afternoon Tea Cultural heritage – regional identity and collective memory (60 min) Closing Reflection: Joining the Dots	(90 min) Flow - Conversations about water, interdisciplinary & participatory practice and slowing down	asset and place based approach to developing gender equity in regional communities	Songs for Our Planet
2:30 PM 3:00 PM 3:30 - 4:00 PM 4:00 PM 4:30 PM	Afternoon Tea Cultural heritage – regional identity and collective memory (60 min) Closing Reflection: Joining the Dots	(90 min) Flow - Conversations about water, interdisciplinary & participatory practice and slowing down	asset and place based approach to developing gender equity in regional communities	Songs for Our Planet (60 min)

Deep Dive

Short and Sweet

Round Table